793 – Stuntteam Anna Paulowna in De Schooten

De eerste hittegolf waar we in Nederland mee te maken kregen was in 1975 en duurde 18 dagen. Tegenwoordig sneuvelt er ieder jaar of beter gezegd om de dag wel een weerrecord, en dat is natuurlijk geweldig voor de mannen van het KNMI. Hoewel naar nu blijkt zitten ze er in de Bilt ook steeds vaker naast met de voorspellingen. Nou weet ik niet of ze op onderstaande foto ook met een record poging bezig waren maar het publiek had er duidelijk schik in. We zien hier namelijk afgebeeld het Stuntteam uit Anna Paulowna wat in 1975 in de vijver in de Schooten en met op de achtergrond de Walvisvaarderweg een demonstratie weg gaf. En zoals u weet was het de bedoeling dat we in april van dit jaar het vijftig jarig bestaan van het Winkelcentrum in de Schooten zouden vieren. En daaraan vastgekoppeld was het de bedoeling dat we in de Boerderij een of twee beameravonden zouden verzorgen met fotomateriaal wat ons ter beschikking was gesteld ter voorbereiding op het maken van het jubileumboek.

Foto: Stuntteam in De Schooten.

 

 

 

7 Comments on “793 – Stuntteam Anna Paulowna in De Schooten

  1. Als de dag van gisteren zie ik dit voor mij, jullie hebben ook echt overal foto’s van zo te zien. Jongens dit geweldig.

  2. Ik kom niet uit de Schooten, maar wat zal dat een boeiend spektakel geweest zijn.

  3. Prachtig om te zien zeg, wij hadden in Den Helder vroeger ook een aantal clubs die acrobatische toeren verrichten.

  4. Ik heb een paar jaar in Noorwegen doorgebracht en dan was Afgestoft de enigste band met Den Helder.