759 – Winkelcentrum SchootenPlaza!

Afgelopen dinsdag 21 april had de start moeten worden van een gezellige feestweek ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van Winkelcentrum SchootenPlaza! En in feite zouden we alles mee hebben het weer was goed, alleen het Corona virus gooide roet in het eten, maar dat geldt ook voor de geplande evenementen vanwege 75 jaar vrijheid. Maar een geluk bij een ongeluk is toch wel dat we het jubileum fotoboek over 50 jaar SchootenPlaza op tijd hebben afgekregen en dat is nu verkrijgbaar voor € 5.95 bij alle winkels in Winkelcentrum SchootenPlaza. En het mag best gezegd worden beste lezers van deze rubriek dat ik trots ben op dit jubileumboek wat ik samen met hulp van Leo Huisman heb geschreven. En het is meteen ook het eerste boek wat over De Schooten is gemaakt, misschien reden te over om er nog eens een vervolg aan te geven. En laten we nou eerlijk zijn, we hebben natuurlijk te maken met allerlei richtlijnen die de overheid ons voorschotelt en geduld siert de mens! En daarom is mijn advies veel leesplezier, met als voorproefje een tweetal foto’s van het jubilerende SchootenPlaza.

5 Comments on “759 – Winkelcentrum SchootenPlaza!

  1. ach ja dit staat bij als de dag van gisteren korte broek lopend over de loopplanken aan de hand van moeders De wijk was immer opbouw Mooi begin van de zondag bedankt broer

  2. Mooie foto’s en niet om het een of ander de Schooten is toch een prachtige wijk om in te wonen.

  3. Ik moet eggen dat het boek over de Schootenplaza een aanwinst voor onze stad is. En voor de rest sluit ik mij bij de woorden van Bert aan.

  4. Het was fijn om aan het boek mee te werken Al speurend kom je op leuke herinneringen Kwam als 8 jarige in de toen pas gebouwde wijk te wonen (1968) Herken de reactie van de Nachtburgemeester “over de loopplanken aan moeders hand” P. Van Etten was een pionier met z,n supermarkt in de Schooten. In het winkelcentrum dat op 21 april 1970 werd geopend kreeg hij ook een plaatsje als baas van de K markt, waar nu de Deka markt is. Wat betreft een vervolg op het pas uitgekomen boek, daar hebben we materiaal genoeg voor