Geslaagde tentoonstelling Oud Den Helder

Afgestoft_4DEN HELDERĀ – Afgelopen weekend is de fototentoonstelling Oud Den Helder “van Ouwe Helder tot spergebied”, welke in het kader van 70 jaar bevrijding van 2t/m 5 mei werd georganiseerd, goed bezocht. Ruim 2600 bezoekers vanuit alle windstreken van Nederland tot aan bezoekers uit de U.S.A. en Canada hebben zich verknocht aan meer dan 150 poster afdrukken van een stukje verdwenen Den Helder. De reacties die wij hebben mogen ontvangen waren meer dan positief. Met alle vrijwilligers kijken we terug op een geslaagde tentoonstelling waarmee we Den Helder historisch weer positiever op kaart hebben kunnen zetten.

Binnen de stichting zijn er, naast de geplande activiteiten, reeds alweer plannen voor nieuwe activiteiten, waarmee we Den Helder historisch weer op de kaart kunnen zetten.
Mocht u hier aan bij willen dragen dan kunt uĀ zich via deze website aanmelden als donateur.

 

 

 

Afgestoft_3
Afgestoft_6
Afgestoft_10

 

 

Getagd met ,