Geslaagde Beameravond 185 jaar KIM

Geslaagde Beameravond 185 jaar KIM

 

Turnhout KIM opening
Commandant Cees Turnhout van het KIM opent de avond

Op donderdag 23 oktober j.l. is de viering van 185 jaar KIM gevierd met een beameravond over de historie van het KIM. We mochten een grote groep geïnteresseerde gasten ontvangen in het Enys house op het KIM, waarvan we veel positieve reacties mochten ontvangen. Wij beloven u dat we hier zeker in de toekomst een vervolg aan zullen geven.  Namens de stichting Afgestoft en het Koninklijk Instituut voor de Marine willen wij nogmaals bijdeze een ieder die deze avond heeft bijgewoond bedanken voor zijn of haar aanwezigheid en bijdrage.

De getoonde foto expositie op deze avond  is nog  tot 9 november 2014 te bezoeken, lees hier over meer op  deze pagina20141023_194017

Getagd met , , ,